Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

Om oss

Välkommen!

Vi är Sveriges äldsta postorderfirma med uteslutande scooterdelar för klassiska vespor!

Vi har skickat scooterdelar runt Norden i över 20 år och har mer än 30 års erfarenhet av att köra, serva och meka vespor. Därför

...vet vi vilka delar som passar var.

...har vi mycket delar på lager. Skulle något saknas kan vi oftast få fram det snabbt.


...hjälper vi gärna våra kunder med tips och trix.


EM Scooters AB är vår hobby och postorderverksamheten sköts främst på eftermiddagar och kvällstid. Därför ber vi om överseende om vi inte kan leverera lika snabbt under hög- som lågsäsong. Paket skickas normalt inom 10 vardagar.

Historik

EM Scooters Vespaspecialisten grundades 1991 som E.W. Scooters Repair & Supply. På kvällstid såldes reservdelar och reparerade klassiska Vespor. Senare ombildades företaget till aktiebolag och en ny delägare gav sin initial till det nya namnet EM Scooters AB Vespaspecialisten. Företaget flyttade in på Orustgatan 10 i Göteborg och hade butik och verkstad samt postorderförsäljning av reservdelar.

1997
Flyttade EM Scooters till en del av de nuvarande lokalerna vid vagnhallen i Majorna. I samband med flytten blev firman Auktoriserad Återförsäljare av Piaggios nya fordon.

ButikenButiksfordon

2000
Startade
dotterbolaget Scooter 1 en konceptbutik i centrala Göteborg. När sedan grannlokalen till verkstaden i Majorna blev ledig 2002 flyttades hela verksamheten till de nuvarande större lokalerna. Under flera år var EM Scooters en av Sveriges största återförsäljare av namnkunniga scootermärken som Vespa, Piaggio, Gilera, Derbi, Peugeot, Kymco och PGO.

Verkstad
2011 sålde EM Scooters AB verkstaden till mekanikerna Christian och Viktor som driver den vidare under namnet EM Motor AB. Verkstaden säljer reservdelar och nya fordon.

EM Motor når du på telefon 031-24 60 65.
Lager

2012
blev EM Scooters AB en renodlad webshop med postorderförsäljning av reservdelar och tillbehör för klassisk vespa.
Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 
EM scooters AB - Gåskullevägen 16 - 44552 Surte - info@emscooters.se